SmartaSaker
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Sittunderlag

Stort, mjukt och enkelt att ta med
Innovatör:
  • Mjukt och skönt för flera att sitta på
  • Vatten- och smutsavvisande
  • Rullas ihop och tar liten plats

I Norge används talesättet "Ut på tur, aldrig sur". Vi håller med! Det här mysiga sittunderlaget är mjukt och skönt att slå sig ner på för att ta en liten paus i utflykten. Den mjuka ovansidan är av varm och härlig sherpakvalité och den PVC-klädda baksidan ser till att hålla fukten borta.

Sittunderlaget rullas ihop och är enkelt att bära med sig i handtaget eller i ryggsäcken. Tack vare sin längd kan upp till tre personer samtidigt samsas om den mjuka sitsen. Njut av utsikten i skidbacken, tystnaden i skogen och det goda sällskapet i parken samtidigt som sittunderlaget håller dig torr. Sittunderlaget är vatten- och smutsavvisande och kan användas på alla typer av underlag.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Sittunderlag i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!