Reflexspray Albedo Horse & Pets
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Reflexspray, husdjur och päls

Spray med reflexverkan
249 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Carina Lind
  • Spraya på direkt pälsen
  • Osynligt på dagen - reflekterande på natten
  • Tvättas bort


Visst kan det vara svårt att komma ihåg reflexer, dessutom kan de vara svåra att fästa eller ramla bort. På hundar, hästar och andra djur kan det vara riktigt marigt. Nu kan vi presentera en unik lösning på problemet - spray med reflexverkan! Spraya på pälssen utan att det syns i dagsljus. I mörkret återkastar Albedo 100 horse & pets ljuset i samma riktning som ljuskällan, exempelvis en bilstrålkastare. Albedo 100 horse & pet fäster på päls, textilier och andra ytor med struktur. Spraya hunden eller katten så syns ni från alla håll i trafiken! Spraya bakdelen på din häst och ni syns garanterat på den mörka vägen. Reflexverkan kan kontrolleras genom att belysa den sprayade ytan med en ficklampa i ögonhöjd, fotoblixt eller med bilens strålkastare på ca 40 meters avstånd.

Albedo 100 horse & pet kan eventuellt synas på mörka och ljusa enfärgade underlag även i vanligt dagsljus. Vid större mängd kommer den även att ge en "gråaktig" missfärgning - men den (produkten) tvättas normalt bort vid vanlig tvätt.
Albedo 100 hors & pet hette förut C me horse & pets.

Varför ser du ingen effekt? Det som gör att du inte ser någon re!ekterande effekt beror i princip alltid på hur du kontrollerar resultatet. Det kan du göra genom att:
1. Hålla en ljusstark ficklampa mot tinningen och belysa det sprayade området.
2. Fotografera den sprayade ytan med en digitalkamera och slå på fotoblixten, studera därefter bilden.
3. Sätt dig i en bil med påslaget ljus och kontrollera det sprayade objektet på avstånd.

Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!