Reflexspray för kläder Albedo Invisible Bright
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Reflexspray för kläder

Osynligt på dagen – reflekterande på natten
Storlek: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Carina Lind
  • Spraya direkt kläder
  • "Osynligt" på dagen - reflekterande på natten
  • Tvättas lätt bort i tvätten


Visst kan det vara svårt att komma ihåg reflexer, dessutom kan de vara svåra att fästa eller ramla bort. Barn och ungdomar kan totalvägra att bära dem. En enkel sprayning av Albedo reflexsspray kan vara skillnaden mellan en lyckad dag och en olycka. Spraya på dina eller barnens kläder utan att det syns i dagsljus och i mörkret reflekteras sprayen i samma riktning som ljuskällan, exempelvis en bilstrålkastare eller fotoblixt.

Sprayen ger ett ytskikt på kläderna som lätt tvättas bort i normal tvätt. Sprayen fäster utmärkt på päls, textilier och andra ytor med struktur, undvik dock mocka. Vissa kvaliteter av mocka verkar ha en förmåga att binda extremt bra till produkten och är mycket svår att få ren efteråt. Spraya byxbenen runt om så syns du från alla håll i trafiken! Spraya mönster med schablon för att få kul effekter. Testa i håret och ta en bild med blixt, det kan bli festens absolut bästa partytrick!
Reflexverkan kan kontrolleras genom att belysa den sprayade ytan med en ficklampa i ögonhöjd eller med bilens srtålkastare på ca 40 meters avstånd.

Sprayen kan eventuellt synas en aning på mörka och ljusa enfärgade underlag även i vanligt dagsljus, om man sprayat en större mängd kan den även att ge en "gråaktig" missfärgning - men den (produkten/missfärgningen) tvättas normalt bort vid vanlig maskintvätt.

OBS. Tänk på att sprayfärgens skikt även kan försvagas av sig självt om man använder plaggen ofta, så man kan behöva spraya på ett nytt skikt efter några dagars regelbunden användning av kläderna.

Varför ser du ingen effekt? Det som gör att du inte ser någon re!ekterande effekt beror i princip alltid på hur du kontrollerar resultatet. Det kan du göra genom att:
1. Hålla en ljusstark ficklampa mot tinningen och belysa det sprayade området.
2. Fotografera den sprayade ytan med en digitalkamera och slå på fotoblixten, studera därefter bilden.
3. Sätt dig i en bil med påslaget ljus och kontrollera det sprayade objektet på avstånd.Kundomdömen (1 st)
Betyg på Reflexspray för kläder i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!