Plattborste för skonsam styling av hår
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Plattborste

För blankt och skinande hår
Innovatör:
  • Skonsam mot håret
  • Plattar effektivt
  • Temperaturkontroll

Plattborsten är ett nytt och mycket effektivt sätt att platta håret. Till skillnad från andra plattänger är borsten skonsam mot håret samtidigt som det blir platt och silkeslent.

Temperaturen på plattborstens värmeplattor kan regleras mellan 82°–205° C med en smidig temperaturkontroll och den digitala displayen visar aktuell värme. Justera värmen i steg om 5° med plus- och minusknapparna, håll in för att snabbare öka/sänka värmen. 

Innan användning bör håret vara urborstat på tovor och skall endast användas på torrt och handdukstorkat hår. Ett bra tips är att först dela upp håret i sektioner, borsta sedan genom håret med plattborsten och resultatet blir ett platt, lent och glänsande hår. 

OBS! Plattborstens värmeplattor blir varma, så undvik att stanna för länge på samma ställe i håret och borsta inte mot hårbotten.
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Plattborste i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!