Planteringspinne, Dibber
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Planteringspinne

För enkel plantering av lökar, frön och skott
298 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Enkelt att plantera frön, lökar och skott
  • Snabbplanterat
  • Ergonomiskt och bra grepp

Denna planteringspinne, även kallad dibber, i stryktåligt rostfritt stål gör det enkelt att plantera lökar, skott och frön. Pinnen tränger med lätthet genom jorden och skapar ett hål där växten planteras och sedan täcks med jord. Om ett större hål önskas, snurra och vrid runt planteringspinnen i jorden. Planteringen går snabbt och blir roligt med ett riktigt bra verktyg. Dessutom hamnar plantorna på samma höjd!

Planteringspinnen är en del i en verktygsserie designad av Sophie Conran, en brittisk designer med stort intresse för trädgården som har fokuserat på funktionalitet och ergonomi. Planteringspinnen har ett bra och bekvämt handtag i FSC-certifierat bokträ som även passar de med mindre händer.

Planteringspinnen levereras i en fin presentlåda.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Planteringspinne i gruppen FRITID / Trädgård hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!