Drosselmeyer Orb candle holder
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Ljusstake Drosselmeyer Orb

Ljusstake i gjutjärn som tar vara på hela ljuset
295 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Erik von Schoultz
  • Låter ljuset brinna ner helt
  • Passar de flesta ljus
  • Fin som värmeljushållare

Ljusstaken Drosselmeyer Orb är en elegant och smart ljusstake för både stearin- och värmeljus. Orb är tillverkad helt i gjutjärn vilket gör den säker att använda med levande stearinljus. Tack vare materialet och ljusstakens smarta sfäriska form, kan ljuset brinna ner helt och det lilla som blir kvar petas-, eller trillar ner av sig själv i klotet och slocknar. Det blir mindre svinn på ljusen som kan brinna ner helt och det blir lätt att sätta dit ett nytt ljus utan att skrapa loss stearin från ljusstaken. 

Orb är även vacker att använda som hållare för värmeljus och blir en fin inredningsdetalj i hemmet. Hållaren i locket är designad för att kunna hålla både stearin- och antikljus. Bottenytan är platt och designad för att passa ett värmeljus. På undersidan sitter en tunn bit kork som skyddar underlaget mot värme och ger ljusstaken ett bra fäste.


Kundomdömen (8 st)
Betyg på Ljusstake Drosselmeyer Orb i gruppen PRESENTTIPS / Alla hjärtans dag-present hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!