iPrep iPadstativ för matlagning
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

iPrep Tabletstativ

Läs recept utan kladd
299 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Justerbar i 4 lägen
  • Inkluderad pekpenna
  • Stabil bas

 
iPad-stödet som passar de flesta surfplattor på marknaden så som iPad, Kindle och skrymsle mfl. iPadstativet låter dig ha dina recept till hands när du förbereder i köket. Hållaren för läsplattor är perfekt när du vill förbereda en måltid medan du tittar på ditt favorit matlagningsprogram på nätet.

Tabletstativet har fyra låsbara lägen som ger dig en bra läsvinkel. iPrep har även en medföljande penna inbyggd i "gångjärnet" som är bra att använda när du lagar mat då du inte nuddar displayen på läsplattan med fingrarna och därmed kladdar ned skärmen. Stativets fötter är gummerade för att undvika halkrisk och efter användning stuvar du enkelt undan det i en låda eller ett skåp.

Färg: svart

Kundomdömen (1 st)
Betyg på iPrep Tabletstativ i gruppen PRESENTTIPS / Mat & Dryck hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!