Tabletthållare med smarta fickor
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

iPadhållare med smarta fickor

Bättre vinkel för nacken och extra plats för prylar.
145 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Genomskinlig ficka för surfplatta
  • Fickor för tidningar, snacks, hörlurar mm
  • Ger bra vinkel för nacken

Långa bilresor är för de flesta förknippat med lång väntan och tristess. Tidningar, surfplattor, godis, spel och hörlurar hjälper till att fördriva tiden, men tar i gengäld upp mycket plats och fyller ofta upp bilstolsfickan framför, läggs på sätet bredvid eller trillar ner på golvet.

Ipadhållaren för bil har en genomskinlig ficka perfekt lämpad för surfplattor.Med ipadhållaren på ryggstödet får nacken en bättre vinkel jämfört med att ha surfplattan i knäet. Touchskärmen fungerar genom plasten och resan blir definitivt roligare och känns kortare med ett spel eller en film rullandes på plattan. 

Ipadhållaren organiserar även upp baksätet med smarta fickor där diverse saker, snacks, dryck och tidningar får sin egen plats. Fungerar även som sparkskydd och skyddar stolen framför.

Ipadhållaren mäter 26,5 cm x 50,5 cm x 2,5 cm och monteras enkelt runt nackstödet med ett spänne. Tillverkad i stryktålig nylon och är enkel att rengöra med en fuktig trasa.
Kundomdömen (6 st)
Betyg på iPadhållare med smarta fickor i gruppen TEKNIK / Bil hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!