Hushållspappershållare GluGo
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Hushållspappershållare GluGo

Dra ut pappret med en hand!
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Elin Mårtensson & Johan Lindsgård
  • Står stadigt på bordet
  • Smart arm håller fast rullen
  • Riv enkelt av pappret med en hand


GluGo är en unik och svenskutvecklad hållare för hushållspapper som står orubbligt fast på bordet och håller ett stadigt grepp om pappret. Med smarta finesser och innovativ teknik kan pappret enkelt rivas av med en hand, perfekt vid förtäring av tacos, hamburgare eller räkor.

Tack vare innovativ och patenterad vakuumteknik i bottenplattan suger sig GluGo fast på alla plana och skrovelfria ytor och välter inte i sidled när papper dras från hållaren. Lyfts däremot hållaren rakt upp, lossnar vakuumet i botten och GluGo kan enkelt flyttas runt i hemmet.

Hållaren har även en smart arm som anpassar sig efter mängden papper och vilar mot rullen. Armen ser till att pappret inte rullas ut av en vindpust eller att onödig mängd matas ut om du råkar dra för hårt. Detta gör det enkelt att dra ut och riva av önskad mängd papper mot de vassa tänderna på armens kant.

GluGo är utmärkt för personer med nedsatt rörelseförmåga i armarna och för alla tillfällen då den ena handen är upptagen med att hålla i mat eller bära en bebis i famnen. Hushållspappershållaren GluGo är hygienisk att använda både i hemmet och i offentliga miljöer då endast den pappersbiten som rivs av vidrörs.

Hållaren passar lika bra till både hushållspapper och toalettpappersrullar och fäster på alla plana, blanka och skrovelfria ytor både ute och inne. Smuts och damm på bottenplattan kan påverka vakuumet men plattan rengörs enkelt med en fuktig trasa för att snabbt återfå greppet.


Kundomdömen (8 st)
Betyg på Hushållspappershållare GluGo i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen