Fjärrstyrning till luftvärmepump och AC, Sensibo
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Fjärrstyrning till luftvärmepump och AC

Spara upp till 40 % av elförbrukningen
1599 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Fjärrstyr luftvärmepumpen eller A/C enheten
  • Ersätter fjärrkontrollen
  • Spara upp till 40 % energiförbrukning

Sensibo är en smart fjärrstyrningsenhet som ersätter den vanliga fjärrkontrollen och gör det möjligt att styra din luftvärmepump eller aircondition oavsett var du är i världen! Med en enkel app gör du allt du kan göra med fjärrkontrollen samt mycket mer.

Med appen är det enkelt att schemalägga temperaturförändringar, slå på och av pumpen och sätta upp en zon runt ditt hem. Med en smart zon följer Sensibo din telefons position och slår på din enhet när du är på väg hem. Omvänt så slår den av enheten när alla har lämnat huset vilket sparar ström samtidigt som det alltid är en behaglig temperatur när du kommer hem.

Med en smart schemaläggning kan du spara upp till 40 % elförbrukning om året genom att se till att värmepumpen inte värmer eller kyler i onödan. Sätt till exempel ner värmen när du går och lägger dig och schemalägg så att den höjer temperatur lagom till morgonen. Med sju dagars schemaläggning och obegränsat antal kontrollpunkter kan du styra värmen som du vill - dygnet runt.

Sensibo är enkel att installera i hemmet och placeras inom räckvidd till luftvärmepumpen. Sensibo behöver vara uppkopplad till ditt Wifi för att ta emot kommandon, så se till att det finns Wifi täckning i samma rum som luftvärmepumpen. Börja sedan installationen med att ladda ner den tillhörande appen Sensibo, skapa ett konto och följ sedan instruktionerna på skärmen för att installera Sensibo. Installationen tar mindre än en minut!

När Sensibo är installerad återstår det att hitta en bra placering. Den skall vara inom IR-räckvidd från luftvärmepumpen, vilket är samma avstånd som den vanliga fjärrkontrollen fungerar ifrån. Kontrollera att den är inom räckvidd genom att skicka kommandon via appen, svarar luftvärmepumpen har du hittat en bra plats och placeras till exempel på väggen där den enkelt kan sättas upp med den självhäftande tejpen.

Sensibo är kompatibel med alla luftvärmepumpar och AC system som styrs med fjärrkontroll och flera användare kan fjärrstyra samma enhet.
Sensibo fungerar i alla länder. 

Specifikationer:
Wifi krävs
82 mm x 56 mm x 19 mm
App på engelska
Manual på engelska finns i appen
Stöd för iOS 7+ och Android 4.3. 
Fungerar på iPad, men ännu inte på Android surfplattor.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Fjärrstyrning till luftvärmepump och AC i gruppen HUS & HEM / Till hemmet hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!