Trådlöst alarm för vakjakt och åteljakt.
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klicka här för att läsa mer om Hunting alarm från smartasaker.se
Jorgen Synning, Stefan Hägg och Leif Adolfsson

Hunting Alarm

Trådlöst jaktlarm med sensorer
Antal: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Värme- & rörelsesensor
  • Tyst alarm i hörlur
  • Snabb och enkel installation

 

En alarmsensor perfekt lämpad för åtel- och vakjakt. Få en heads up i god tid när djuret närmar sig åtelplatsen (utfodringsplatsen) och du får mer tid på dig att lägga an. Det kan dessutom vara svårt att se klart i mörker, men då sensorn både har en rörelse- och värmesensor fungerar den som ett extra vaket öga i natten. Sensorn fästs vid åtelplatsen med de medföljande remmarna och skickar sedan ett alarm till mottagaren när vilt närmar sig.

Räckvidd mellan sensor och mottagare är upp till 100 meter i fri terräng och sensorn känner av rörelse och värme 10 meter framåt i en 90° vinkel. Mottagaren har ett clip för fästning i livrem/bröstficka och har en hörlursingång där medföljande (eller egen) öronsnäcka kan kopplas in. När en hörlur är inkopplad får du alarmet genom öronsnäckan, men du kan även ta ut hörselsnäckan och mottagaren skickar då istället ut alarmet genom dess inbyggda högtalare.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Hunting Alarm i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!