Hänglås med fingeravtryckslås - Tapplock One Plus | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Hänglås med fingeravtryckslås, Tapplock

Hänglås med fingeravtryckslås

Lås upp med ditt finger
Innovatör:
  • Lås upp med fingeravtryck eller smartphone
  • Ge dina vänner behörighet
  • Lång batteritid


Strunta i koder och nycklar och lås upp det här smarta hänglåset med ditt finger! Hänglåset Tapplock One Plus kan låsas upp med fingeravtryck, via din smartphone eller med en morsekod.

Mitt på hänglåset sitter fingeravtrycksläsaren som är snabb, exakt och mycket tålig mot yttre påverkan. Hänglåset kan spara upp till 500 olika fingeravtryck så att familj och vänner som ofta har tillgång till låset enkelt kan låsa upp det med ett finger.

Du kan även låsa upp hänglåset med din smartphone genom att parkoppla det med Bluetooth. I den tillhörande appen kan du även ge obegränsat antal personer behörighet till låset. När mottagaren blivit inbjuden kan personen ladda ner appen och får då tillgång till- och kan låsa upp låset med sin telefon.

Du kan välja mellan att ge permanent eller tidsbegränsad tillgång så att dina vänner, hantverkaren eller grannen tillfälligt har möjlighet att låsa upp låset. Du ser även när och vem som låste upp låset och kan på ett enkelt sätt följa historiken i appen.

Du kan även låsa upp hänglåset med morsesignaler. I Appen ställer du in en förvald kombination av korta och långa signaler. Tryck sedan in kombinationen av långa och korta tryck på hänglåsets Power-knapp för att låsa upp låset.

Låset drivs av ett uppladdningsbart batteri som laddas upp på ca tre timmar. En full laddning räcker upp till ett år och du ser aktuell batterinivå i appen när du är ansluten via Bluetooth. Om batteriet tar slut kan du på bara några sekunder ladda upp batteriet igen med en Power Bank (5V, 1A medföljer ej). 

Tapplock One Plus är tillverkat i 7 mm förstärkt rostfritt stål och kroppen är tillverkad i Zamak 3 zinklegering. Hänglåset är vattentätt (IP67) och rostskyddat.

Appen Tapplock är gratis och laddas ner från App Store eller Google Play.

Material kropp: Zamak 3 zinklegering
Material hänglås: Förstärkt 7 mm rostfritt stål
Tjocklek: 7 mm rostfritt stål
Batteritid: 1 år (ca 3500 upplåsningar)
Laddningstid: 2-3 timmar
Min/Max temperatur: -20 °C / 65 °C
Manual: Engelska
App: Tapplock (engelska)
Märkning: FCC, CE, IC

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Hänglås med fingeravtryckslås i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Certifikat: Trygg e-handel Medlem i Hållbar e-handel