BarnmatsburkenPortionsformar och smakportionsformar i silikon
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Frysform i silikon

Smarta formar för barnmat och mycket mer
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Anna Hägertstedt
  • Frys mindre portioner
  • Använd som bakformar
  • Giftfria

 

Barnmatsburkens portionsformar eller frysform i silikon.
Smart frysform i silikon! Perfekt för att frysa in barnmat eller bröstmjölk. Formarna finns i två storlekar, en mindre för smakportioner och en större som är storleksanpassade för vanliga barnmatsburkar. Formarna är BPA-fria och kan användas i ugn, frys och diskmaskin och går att sterilisera genom kokning. 
Ett annat bra användningsområde är att frysa mindre mängd livsmedel som såser, buljonger eller vinskvättar som kan användas i matlagningen vid ett senare tillfälle. Formarna kan också användas för tillverkning av pinnglassar, köras i ugnen som ex muffins eller portionsformar, kokas i vatten med ägg eller omelettsmet. Du kan säkerligen hitta på fler anvädningsområden än så. Det är bara att testa sig fram. 
Anna Hägerstedt var månadens innovatör i februari 2014. Läs mer HÄR!

Kundomdömen (4 st)
Betyg på Frysform i silikon i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!