Solcellsladdare till mobilen
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Fönsterladdare för smartphones

Fönsterladdare för smartphones

Smart miljövänlig laddning
Innovatör:
  • Ladda med solenergi
  • Passar de flesta smartphones
  • Smart reseladdare

Att utnyttja solens energi är både miljövänligt och ekonomiskt. Våra mobiltelefoner är en del av den vardagliga elförbrukningen man på ett enkelt sätt kan spara in elräkningen på genom att använda en solcellsladdare. Laddaren sätts på fönstret och man laddar enkelt sin telefon i usb-uttaget med den sladden som medföljer när man köper sin telefon. Detta gör att de flesta telefoner är kompatibla så länge de har en USB-kontakt i ena änden av laddsladden. 

Du fäster enkelt laddningsplattan på fönstret med den medföljande silikonringen och laddarens solceller får då en optimal vinkel mot solens strålar. Det inbyggda batteriet laddas upp fullt på ca 13 timmar vid klart solljus, men kan även laddas med den medföljande mini-USB kabeln för en snabbare laddning, ca 3 timmar. Detta kan vara att föredra innan första användningen samt när batteriet laddat ur helt. Den röda lampan indikerar att den laddar och vid grönt ljus är batteriet fulladdad. När fönsterladdarens batteri tömts på energi måste den laddas upp via en dator igen.

Ett fulladdat batteri laddar upp din telefon till ca 60% vilket gör fönsterladdaren till ett utmärkt komplement både hemma och på arbetsplatsen samt är dessutom suverän att ha med sig på resan då det inte alltid finns tillgängliga strömuttag.


Teknisk information
Solpanel: 5.5V/110mA
Inbyggt litiumbatteri: 1400mAH
Utgång: 5V /500mA
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Fönsterladdare för smartphones i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel