Flasklampan lyser upp dina gamla flaskor
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Flasklampa

Gamla flaskor blir till mysiga lampor
149 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Använda flaskor blir till färgglada ljusstakar
  • Perfekta för utomhusbruk
  • Återuppladdningsbart batteri via USB

Glasflaskor kan vara riktigt tjusiga att återanvända som ljusstakar och med en batteridriven flasklampa kan du ge gamla flaskor nytt liv igen! Flasklampan sätts ner i flaskhalsen och låter flaskans färg spegla sig och sprider ett riktigt tjusigt ljus i rummet.

Kombinera glasflaskor i olika färger och storlekar för olika spännande ljus och mönster. Flasklampan är mysig att ha ståendes på soffbordet, utomhus på balkongen, verandan eller i segelbåten.

Flasklampan laddas upp via USB och är fulladdat efter en timmes laddning. En röd lampa indikerar att den laddar och när lampan har släckts är den fulladdad och lyser sedan fint i ca tre timmar.

Kundomdömen (4 st)
Betyg på Flasklampa i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!