Extrabatteri till iPad och telefon
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Extrabatteri 6600mAh
Kanske gillar du också:

Extrabatteri, 6600mAh

Praktisk display visar mängden laddning.
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Många timmars extra batteritid
  • Display visar andel ström som är kvar
  • Ladda 2 enheter samtidigt

 

Extrabatteriet Dual Power Bank är ett kraftfullt portabelt batteri för att ladda dina stömförbrukande enheter. Med 6600 mAh strömkapacitet, tillräckligt för att ladda din smartphone flera gånger, ger det flera timmars extra batteritid. Praktisk indikator visar den procentuella andelen ström som finns kvar i batteriet så att du alltid vet om det behöver laddas. Dual Power Bank är kompatibel med nästan alla USB-enheter och kan även ladda två prylar samtidigt. 

Kompakta Dual Power Bank är tillverkad av en aluminiumlegering med snygg och högblank finish. För att ladda anslut din befintliga USB-kabeln direkt i enheten eller använder en av de kontakter som följer med. Vikt 200 gram.

I förpackningen igår förutom själva extrabatteriet en USB-kabel, skyddspåse och 3 kontakter: Micro USB, Mini USB & en Apple-laddare för iPhone 3 eller 4 och iPad 1/2/3. 

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Extrabatteri, 6600mAh i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!