Citruspress
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Citruspress

20% mer nypressad juice
Modell: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Ger 20% mer juice
  • Enkel att använda
  • Stadig design

Nypressad juice är riktigt gott och fullt av nyttiga vitaminer. Denna citruspress pressar snabbt och effektivt ut den goda saften och ger 20% mer juice än andra juicepressar. Citruspressen är tillverkad i robust BPA-fri plast med stadiga armar och press i metall.

Skär citrusfrukten på hälften och lägg ena halvan med skärytan nedåt i pressen. Tryck ned handtaget för att pressa ut fruktjuicen i en skål eller direkt ner i ett dricksglas. Metallpressen vänder ut och in på citrushalvan och pressar ut juicen ur frukten. Citruspressen är ledad med kugghjul vilket ökar utväxlingen och underlättar pressandet.

Citruspressen finns i två modeller:
Apelsinpressen pressar dels större citrusfrukter så som apelsin och grapefrukt, men pressar även citron och lime. Rymmer citrusfrukter upp till 10 cm i diameter. Mått: 32 cm x 11 cm x 9 cm, vikt ca 750 gram.

Den lite mindre citronpressen är anpassad för enkelt pressa ut juicen ur citroner och lime. Citronpressen rymmer citrusfrukter med en diameter upp till 7,3 cm. Mått: 26 cm x 8,4 cm x 7 cm, vikt ca 450 gram.

Citruspressen diskas helst för hand men tål även att diskas i diskmaskinen på översta hyllan.

Kundomdömen (4 st)
Betyg på Citruspress i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen