Boken Mig själv och jag - Skriv din egen självbiografi | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Boken Mig själv och jag
Kanske gillar du också:

Boken Mig själv och jag

Skriv din egen självbiografi
Innovatör:
  • Fyll i frågor & påståenden om dig själv
  • Enkelt att komma igång
  • Inbunden bok med 156 sidor


Med boken Mig själv och jag kan du enkelt komma igång med att skriva din egen självbiografi. Boken innehåller 26 kapitel med frågor och påståenden som hjälper dig att skapa berättelsen om dig själv.

Mig själv och jag ger dig möjlighet att reflektera över livet du levt, komma till insikter om dig själv och att få ner dina tankar i skrift. Du kan börja var du vill och varje kapitel hjälper dig att berätta om dina egenskaper, drömmar, kärleksliv, hemligheter, minnen, styrkor, rädslor och mycket annat genom att ställa frågor och påståenden.

Frågorna kan både vara ja/nej frågor som du ska kryssa för eller specifika frågor som till exempel "en fobi jag har" eller "min mest otippade egenskap”. Du har gott om plats att förklara och berätta mera.

I slutet av boken finns det även flera sidor med plats för egna tankar, reflektioner eller teckningar. Du kan dessutom fylla i ditt släktträd upp till fem generationer tillbaka i tiden. När du har fyllt i allting kommer du att ha skrivit ner din livshistoria på 165 sidor som du kan blicka tillbaka på efter några år, eller dela med dig av till familj och vänner.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Boken Mig själv och jag i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel