Batteriuppvärmda strumpor
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Batteriuppvärmda sockor

Håller tårna varma
Storlek: 
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Håller tårna varma
  • Ökar rörligheten i foten vid kyla
  • Värmen bidrar till bättre blodcirkulation

 

Batteriuppvärmda sockor - SpringYard ThermoSox - smarta värmestrumpor med batteri
Ska du på annandagsbandy eller gillar du att vinterfiska på isen? Kanske står du på toget och säljer varor eller står du ofta på pass i skogen och väntar på att viltet ska visa sig? Kallt om fötterna vill vi inte ha oavsett aktivitet.

Värmestrumpa med extra värme från batterier på sidan av strumpan med vars hjälp du slipper frysa om tår och fötter under bistra vinterdagar. Den batteriuppvärmda värmestrumpan håller värmen perfekt vid jakt, fiske och andra vintersporter. Bekväm strumpa med värmeelement vid tåpartiet.

Verkningstid från 5 timmar, beroende på batteri. Springyard AntiFreezers Lithium Batteries kan köpas till för val av olika värmenivåer samt längre verkningstid än om du använder vanliga AA-batterier. Strumpan bör handtvättas, tänk på att inte vrida strumpan vid tvätt då det kan skada värmekällan. Stäng av värmefunktionen då strumpan inte används.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Batteriuppvärmda sockor i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!