Batteridriven ljusslinga LED med blinkfunktioner och timer
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Batteridriven ljusslinga med LED

Lättplacerad ljusslinga med timer
Antal: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Lätt att placera
  • Batterdriven med timer
  • Använd ute eller innne

 
Fin ljusslinga som drivs med batteri och kan placeras var du vill helt oberoende av att kunna anslutas till ett vägguttag. Batterisnåla LED-lampor ger lång batteritid och fint varmvitt ljus. Ljusslingan kan användas i kransar, blomsterarrangemang, runt räcken och stolpar – inomhus eller utomhus. Själva slingan och batteripacket är svarta och göms enkelt i de flesta arrangemang.

Slingan är ca 7 meter lång och har 96 LED lampor som sitter med 7 cm mellanrum. Ljusslingan har 7 olika sekvenser med blinkningar eller fast sken. Den automatiska timern gör att slingan lyser i 8 timmar och sedan är släckt i 16 timmar från att du startar den. Vill du ändra timern stänger du bara av slingan och startar sedan igång den när du vill att cykeln (8h på/16h av) ska starta. Slingan lyser 360 timmar på en laddning batterier, något beroende av kvaliteten på batterierna.

Slingan har sju olika blinkande lägen samt ett läge för fast sken. Tryck på On-knappen för att hitta det läget du gillar och låt slingan sedan vara så aktiveras timern automatiskt.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Batteridriven ljusslinga med LED i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen