Batteridrivna antikljus med eller utan fjärrkontroll
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Antikljus med batteri

Snygga, smarta och säkra ljus.
Antal: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Säkra stearinljus
  • Drivs med batteri, hanteras med fjärrkontroll
  • Varmvitt naturligt skenDet är stämningsfullt, men farligt och lite jobbigt med levande stearinljus. Man behöver ha dem under uppsikt och blåsa ut dem när man går ifrån, men med de här snygga batteridrivna ljusen behöver du inte längre tänka på detta. De fina batteriljusen motsvarande vanliga antikljus med varmvita dioder som drivs med batterier och är helt brandsäkra. Välj mellan förpackning om 4 ljus eller 4 ljus med medföljande fjärrkontroll.

Ljusen utan fjärrkontroll sätts på och stängs av med en knapp i botten av ljuset. Ljusen med medföljande fjärrkontroll slås enkelt på och av utan att vara nära eller att du behöver ta ner dem från ljuskronan eller lampetterna högt uppe i taket eller på väggen.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Antikljus med batteri i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!