Flaggsstångsmopp
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Flaggstångsmopp

Hissas upp och rengör stången
123 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Klimabolaget
  • Enkel att fästa runt flaggstången
  • Rengör ända upp till toppen
  • Passar alla flaggstänger

Långa och ståtliga flaggstänger som står ute alla väder samlar lätt på sig mossa och andra smutsiga partiklar under året. Men i stället för att fälla stången, rengör denna flaggstångsmopp hela stången där den står och gör den skinande ren ända upp i toppen.

Endast vatten behövs för att moppens mikrofibermaterial skall torka bort och absorbera flaggstångens smuts och växtlighet. Kemikaliefritt, enkelt, snabbt och roligt!

Blöt flaggstångsmoppen i vatten och fäst den med kardborrebandet runt stången med den gröna sidan inåt. Trä flaggstångslinorna genom öglorna och hissa upp moppen i flaggstången. Hissa och hala moppen upp och ned tills stången är ren igen. Ett tips är att fästa linorna i öglor på motsatt sida om flaggstången samt byta fästpunkt om smutsen sitter extra hårt på ett speciellt ställe.

Efter användning kan moppen tvättas i tvättmaskin 60°C, utan sköljmedel och tillsammans med liknande färger.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Flaggstångsmopp i gruppen AKTUELLT / Svenska innovationer hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!