Kvalitetselektronik från brittiska Veho

Brittiska Veho är ett prisbelönt hemelektroniksföretag med över 100 registrerade patent och varumärken. Veho grundades 2005 i Southampton, England och det är fortfarande där, i deras huvudkontor som all design och produktutveckling sker.

Veho utvecklar hemelektronik inom många olika produktkategorier och vi har valt ut några extra smarta produkter från deras stora sortiment. Den smarta dia- och negativscannern som kan digitalisera dina gamla bilder, det praktiska USB-mikroskopet som kan förstora, fota och spela in videos på datorn, samt den smarta mobilhållare för bilen som öppnar och stänger sina armar automatiskt när du sätter dig telefonen.

Vehos produkter säljs i tusentals butiker världen runt i över 100 länder. Mellan åren 2014-16 kunde du även se Veho på fotbollslaget Southampton FCs tröjor då Veho var huvudsponsor till det engelska Premier League laget.

Veho har kontor i Storbritannien, USA, Danmark och Hong Kong och har fem varuhus runt om i världen. De har även partnerskap inom tillverkning och teknologi med bland annat med Apple och Google. Och med över en halv miljon följare på Facebook är Veho ett av de snabbast växande hemelektroniksmärkena i världen.

Visa filter Dölj filter
Filtrera
Pris
I Lager
Visa
Sortera
USB mikroskop USB mikroskop
Studera på detaljnivå och spara ner bilder och videor
799 kr
Köp
Info
Visar 1 av 1 artiklar
Logga in
Välj land