Matador - Smarta outdoor produkter av hög kvalitet

Det amerikanska företaget Matador designar och utvecklar högkvalitativa outdoor produkter som presterar oavsett förhållande. Matadors produkter är lätta, enkla att använda och tar liten plats i packningen. Med Matadors produkterna kan du packa lätt och samtidigt uppleva mer när du reser, campar, backpackar och vandrar.

Matador har ett stort team med expertis inom design, material, teknologi och konstruktion. Produkterna har noga utvalda material och funktioner. Funktioner som inte är nödvändiga väljs bort, vilket gör att produkten presterar optimalt inom området den är designad för. Alla Matadors produkter designas och utvecklas vid huvudkontoret i Boulder, Colorado. Med tillgång till naturen runt husknuten har de även möjlighet att testa produkterna i utomhusmiljö. 

Matador strävar efter att konstant förbättra sina produkter i både funktion och hållbarhet. De är inte rädda för att prova nya och innovativa material, så länge de är bättre och mer hållbara.

Hållbarhet är nämligen en stor och viktig del av Matadors märkeskultur. Sedan februari 2018 är alla Matadors produkter 100% veganska och fria från djurprodukter. Sedan år 2020 drivs Matadors huvudkontor endast med förnybar vindkraft och certifierad grön el. Flera gånger om året hjälper även Matadors anställda lokala städinitiativ att samla ihop skräp från gator och floder.

Matador klimatkompenserar sina leveranser och de väljer endast ut leverantörer som har ECO-vänliga och etiska värderingar. Tillverkningspartners är tvungna att följa Matadors riktlinjer inom hållbarhet och måste säkerställa att inga skadliga substanser för miljön används vid tillverkningen. Det säkerställer att matadors produkter är hållbara från råmaterial till färdig produkt.

Visa filter Dölj filter
Filtrera
Pris
I Lager
Visa
Sortera
Picknickfilt i fickformat Picknickfilt i fickformat
Superlätt, slitstark och vattentät picknickfilt
498 kr
KöpInfo
Vattentät aluminiumburk Vattentät aluminiumburk
Håller små saker garanterat torra
fr. 185 kr
KöpInfo
Resehandduk Matador Resehandduk Matador
Superlätt handduk att ta med på resan
fr. 298 kr
KöpInfo
Picknickfilt i fickformat mini Picknickfilt i fickformat mini
Lätt att alltid ha med sig
338 kr
Köp
Info
Vattentät påse Droplet Vattentät påse Droplet
Minipåse för blöta badkläder eller värdesaker
249 kr
KöpInfo
Visar 5 av 5 artiklar
Logga in
Välj land