Återanvändbara shoppingpåsar från Carrinet

”Att återvinna är bra men att återanvända är bättre”, är ett ständigt återkommande tema hos det svenska företaget Carrinet. Carrinet grundades av Mia Ekblad, Håkan Tiderman och Klas Forsberg och producerar återanvändbara produkter för att minska det slösaktiga avtrycket på vår planet.

Med bakgrund inom marknadsföring, affärsutveckling och studier i miljövetenskap hade Mia länge velat utveckla en återanvändbar påse till frukt och grönt. En påse som var slitstark nog, genomskinlig, godkänd för livsmedel och framför allt gick att återanvända om och om igen.

Tillsammans med Håkan Tiderman och Klas Forsberg utvecklade Mia den färdiga produkten ”Veggio”. Veggio-påsen gjorde snabbt en enorm succé och har redan kunnat spara tonvis av engångsplastpåsar.

Carrinet har sedan dess släppt flera återanvändbara produkter och jobbar ständigt för att ta fram nya material och produkter som kan användas flera gånger. Allt för att minska vårt ekologiska fotavtryck på jorden och att tänka på vad vi lämnar efter oss till våra barn.

Visa filter Dölj filter
Filtrera
Pris
I Lager
Visa
Sortera
Mia Ekblad Mia Ekblad
Påsar till frukt och grönt Påsar till frukt och grönt
Ersätter plastpåsarna i mataffären 
fr. 29 kr
KöpInfo
Mia Ekblad Mia Ekblad
Shoppingset Shoppingset
Komplett set med fyra bärkassar och sex fruktpåsar
155 kr
KöpInfo
Mia Ekblad Mia Ekblad
Nedbrytbar nätpåse Nedbrytbar nätpåse
Återanvändbar nätpåse till frukt & grönt
fr. 49 kr
KöpInfo
Visar 3 av 3 artiklar
Logga in
Välj land