Beurer - 100 år av hälsa och välmående

År 1919 hade första världskriget precis avslutats och paret Käthe och Eugen Beurer levde i fattiga förhållanden i staden Ulm, i sydvästra Tyskland. En dag ställde dem en fråga till sig själva: Vad kan vi göra för att försörja oss och för att dessutom försöka ge lite värme till folk i dessa mörka och kalla tider?

Paret, framförallt Käthe Beurer fick plötsligt en idé, en vision om elektriska värmedynor. Med värmedynor skulle människor i framtiden kunna få komfortabel värmekälla i hemmet, vilket var ett otroligt effektivt alternativ till en säng eller flaskor fyllda med varmt vatten. Vilket på den tiden var ett vanligt sätt att hålla värmen på.

Samma år tog de steget och startade ett eget företag samt startade produktionen av värmedynorna. Det vill säga med hjälp av de två symaskiner de hade hemma. Men värmedynorna blev snart en succé och inom kort började företaget växa och grunden för Beurers framtid hade lagts.

Beurers entreprenöranda och företagsamhet har bibehållits genom generationerna och sedan 2003 är Maco Bühler, den fjärde generationen som har hand om och ser efter det familjeägda företagets historia.

2019 firade Beurer 100 år och nu över 100 år senare, har den Schwabiska familjeverksamheten växt till ett globalt företag med över 1000 anställda. Det som startade med en värmedyna, har lett till att Beurer idag har över 500 produkter i sitt sortiment.

Värmedynan är naturligtvis kvar och ytterligare värmeprodukter har tillkommit genom åren. Dessutom har Beurer utökat sitt sortiment med många högkvalitativa produktkategorier. Skönhet och välmående, aktivitetsprodukter och medicinska produkter är några av produktkategorierna som tillkommit. Allt i linje med Käthe och Eugen Beurers ursprungliga idé för över 100 år sedan - att hjälpa folk till bättre hälsa och välmående.

Visa filter Dölj filter
Filtrera
Pris
I Lager
Visa
Sortera
Bagagevåg, dynamodriven Bagagevåg, dynamodriven
Dynamodriven bagagevåg, väger med hög precision
299 kr
Köp
Info
Elektrisk luskam Elektrisk luskam
Avlägsnar effektivt huvudlöss utan lusmedel
299 kr
Köp
Info
Värmebälte Värmebälte
Portabelt bälte med behaglig värme
985 kr
Köp
Info
Värmepenna mot insektsbett Värmepenna mot insektsbett
Lindrar klåda och svullnad vid insektsbett
349 kr
Köp
Info
Visar 4 av 4 artiklar
Logga in
Välj land