Vitlökshackare
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Vitlökshackare

Hackar flera klyftor samtidigt
89 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Hacka upp till 4-5 stycken klyftor på en gång
  • Praktiskt förvaringsutrymme i locket
  • Ingen vitlök på fingrarna


Med vitlökshackaren hackar du enkelt flera vitlöksklyftor åt gången utan att få vitlöksdoften på händerna. Lägg ner klyftorna i hackaren, sätt dit överdelen och vrid de två delarna mot varandra. De uppstickande piggarna i botten på över-, och underdelen hackar klyftorna till småbitar på nolltid som kan vändas ner direkt i den puttrande grytan.

Vitlökshackaren är mest effektiv när det är mer än en klyfta i och kan hacka ca 4-5 vitlöksklyftor samtidigt. Hackarens överdel fungerar även som ett praktiskt förvaringsutrymme för hela vitlöken och ser till att vitlöksskalet inte flyger runt i kylskåpet eller skräpar ner i köket.

Vitlökshackaren kan även användas till att hacka andra frukter, lökar och grönsaker så som chili, schalottenlök, urkärnade oliver och soltorkade tomater m.m. Eventuella småbitar som fastnat i hackaren kan försiktigt bankas ut på en skärbräda eller mot grytkanten. Efter användning sköljs hackaren av i varmt vatten eller diskas i diskmaskinen.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Vitlökshackare i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!