Växtlampan, Trivas
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Växtlampa

Ger växtligheten en kick
355 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Varmvitt LED-ljus
  • Ser till att växterna trivs
  • I växthus eller inne


Våra ljusa och sköna sommardagar är relativt få och på den mörka tiden av året har även växterna ibland svårt att få tillräckligt med ljus på sig. Men det finns effektiva sätt att hjälpa dem på traven.

Växtlampan är en LED-lampa som avger ljus med optimerade våglängder och ser till att dina växter trivs i hemmet även under de mörkaste månaderna. Lampan passar lika bra inne, i källaren eller i växthuset och har en livstid på hela 25000 timmar.

Häng växtlampan nära dina mest ljuskrävande växter. På 20 cm avstånd täcker lampan in ett 30 cm i diameter stort område. För mindre ljuskrävande växter kan lampan hängas 60 cm ovanför och täcker in ett 70 cm i diameter stort område.

Växtlampan kan med fördel även användas som en inredningsdetalj och är en snygg punktbelysning både med eller utan lampskärm.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Växtlampa i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!