Vattenlöparen som vattnar åt dig
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klicka här för att läsa mer om vattenlöparen
Ulla & Thorulf Löfstedt

Vattenlöparen

Vattnar växterna åt dig.
Kampanjstart:
2014-11-11, 00:00
Innovatör:
  • Håller jorden konstant fuktig
  • Vattnar på djupet
  • Kan användas både ute och inne

 

Självbevattning med vattenlöparen:
Den här smarta vattenlöparen ser till att dina växter alltid är ordentligt fuktade. Stick ner den ena änden av bevattningsbandet i en vattenbehållare vid sidan av din odling, gräv ner Vattenlöparen i en ca 10-20 cm djup fåra i jorden och låt den därefter ta hand om bevattningen. Vattenlöparen känner själv av fuktighetsnivån i jorden och suger upp vatten från behållaren efter behov. Fördelningen av vattnet sköter jordens egen kapillärkraft vilket gör att rötterna alltid får den mängd vatten de behöver.

Vattenlöparen är komposterbar och har därför en begränsad livslängd. Beroende på den rådande jordmiljön tar det mellan 2-5 månader innan Vattenlöparen behöver bytas ut. Vattenlöparen fungerar både vid inomhus- & utomhusodlingar som tex: rabattplanteringar, pallkragar, odlarbänkar, växthus, blomlådor, krukor mm

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Vattenlöparen i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!