Uppsamlare för borrdamm
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Uppsamlare för borrdamm

Uppsamlare för borrdamm

Uppsamlare och lasermarkör
Innovatör:
  • Fäster på väggen med vakuum
  • Lasermarkör
  • Passar borrar upp till 10 mm i diameter

Denna smarta och batteridrivna uppsamlare hjälper till att hålla golv och möbler rena från borrdamm. Uppsamlaren fäster på väggen med vakuum och dammsuger upp dammet från väggen under tiden du borrar. 

Håll uppsamlaren mot väggen över platsen du skall borra och slå på vakuumfunktionen. Den mjuka listen på uppsamlarens undersida suger sig fast mot väggen och ger dig två händer fria för att borra. Borren sticks genom mittenhålet som är kantat av styva borstar. Borstarna ser till att minimera utsläpp av borrdamm från uppsamlaren och borstar av borren när den dras ur väggen. Hålet passar borrar upp till Ø 10 mm.

Under tiden du borrar suger uppsamlaren upp borrdammet som hamnar i en behållare. Behållaren rymmer ca 15 cm3 och tas enkelt ut och töms i papperskorgen när den blir full. När du borrat klart, stäng av och släpp sedan på vakuumet genom att trycka på den blå knappen på sidan av uppsamlaren, som då frigörs från väggen.

Den inbyggda precisionslaserpekaren slås på med en ON/OFF knapp och kan med fördel användas i andra syften så som upphängning av tavlor, hyllor och andra saker du vill skall sitta rakt och på samma höjd.

Uppsamlaren kan suga sig fast på alla typer av släta och småskrovliga väggar. Se dock till att uppsamlaren sitter mitt på plankan om du skall borra i träpanel och att underlaget inte är allt för grovt.

Uppsamlaren har även ett löstagbart bakstycke som kan skruvas upp på väggen och ger uppsamlaren en permanent förvaringsplats.

Uppsamlaren är tillverkad i stål och ABS-plast och drivs av 2st AA-batterier (medföljer ej). Uppsamlaren är ca 14 cm i diameter och 5 cm hög.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Uppsamlare för borrdamm i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel