Uppsamlare för borrdamm
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Uppsamlare för borrdamm

Uppsamlare, vattenpass och lasermarkör
399 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Fäster på väggen med vakuum
  • Lasermarkör och dubbla vattenpass
  • Passar borrar upp till 10 mm i diameter

Denna smarta och batteridrivna uppsamlare hjälper till att hålla golv och möbler rena från borrdamm. Uppsamlaren fäster på väggen med vakuum och dammsuger upp dammet från väggen under tiden du borrar. 

Håll uppsamlaren mot väggen över platsen du skall borra och slå på vakuumfunktionen. Den mjuka listen på uppsamlarens undersida suger sig fast mot väggen och ger dig två händer fria för att borra. Borren sticks genom mittenhålet som är kantat av styva borstar. Borstarna ser till att minimera utsläpp av borrdamm från uppsamlaren och borstar av borren när den dras ur väggen. Hålet passar borrar upp till Ø 10 mm.

Under tiden du borrar suger uppsamlaren upp borrdammet som hamnar i en behållare. Behållaren rymmer ca 15 cm3 och tas enkelt ut och töms i papperskorgen när den blir full. När du borrat klart, stäng av och släpp sedan på vakuumet genom att trycka på den blå knappen på sidan av uppsamlaren, som då frigörs från väggen.

Uppsamlaren har även två inbyggda vattenpass vilket är praktiskt i kombination med den inbyggda precisionslaserpekaren. Lasermarkören slås på med en ON/OFF knapp och kan med fördel användas i andra syften så som upphängning av tavlor, hyllor och andra saker du vill skall sitta rakt och på samma höjd.

Uppsamlaren kan suga sig fast på alla typer av släta och småskrovliga väggar. Se dock till att uppsamlaren sitter mitt på plankan om du skall borra i träpanel och att underlaget inte är allt för grovt.

Uppsamlaren har även ett löstagbart bakstycke som kan skruvas upp på väggen och ger uppsamlaren en permanent förvaringsplats.

Uppsamlaren är tillverkad i stål och ABS-plast och drivs av 2st AA-batterier (medföljer ej). Uppsamlaren är ca 14 cm i diameter och 5 cm hög.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Uppsamlare för borrdamm i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!