Universalfästet Attachme
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Universalfäste för prylar

Häng upp prylarna på väggen
Modell: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Fredrik Westman
  • Ger ett ordnat hem
  • Både vertikal och horisontell upphängning
  • Två modeller för olika typer av användningsområden

Små saker och prylar har en förmåga att strö ut sig över hemmet och ge ett intryck av oreda. Då lådor och hyllor redan är fyllda och övriga ytor kan vara sköna att hålla rena är väggen en utmärkt plats att förvara saker på! Universalfästet Attachme är en svensk innovation som gör det enkelt att hänga upp saker på väggen hemma, i bilen eller båten

Universalfästet består av två delar, en del fästs på väggen och den andra självhäftande delen fästs på prylen du vill hänga upp. De två delarna hakar enkelt i varandra och håller fast prylen. Användningsområdena är många och efter en snabb titt runt i hemmet är iPad, telefonen, anteckningsboken, fjärrkontrollen och routern bara några saker som med fördel kan förvaras på väggen. 

Universalfästet finns i två modeller och för alla skruvbara väggar rekommenderas universalfästet med skruvfäste för säkrast och bäst montering. För montering mot ytor där man varken vill eller kan skruva som glas, plast, kakel, eller laminat är det den självhäftande modellen som gäller.

Rekommenderad maxbelastning är upp till 1 kg och för att uppnå bäst vidhäftning bör den självhäftande delen fästas på en ren yta och helst härda i 48 timmar innan den belastas.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Universalfäste för prylar i gruppen AKTUELLT / Fyndhörna hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen