Träningsbälte med reflex och plats för mobil
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Träningsbälte med reflex

IQ-bälte med reflex och förvaring
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Reflex
  • Fack för mobil & nycklar
  • Justerbar axelrem

 

IQ-bältet - reflex och telefonhållare för löprundan
Att få med mobilen, hålla hörlurarna på plats och synas i trafiken är problem som ideligen måste lösas inför springrundor och powerwalk. Träningsbältet är en bra lösning! Det har ett fack för mobilen samt två mindre fack med blixtlås för exempelvis nycklarna eller andra småsaker. Den justerbara axelremmen är avtagbar och fungerar både som reflex och för att hålla hörlurarna på plats.


IQ-bältet är mycket smidigare än vanliga reflexvästar och det är otroligt praktiskt att ha mobilen på magen - det gör det enklare att använda displayen på telefonen jämfört med när den sitter på armen. Sladden hålls praktiskt på plats innanför axelremmens blixtlås. Lite injustering av axelremmen kan behövas innan den sitter som den ska och springer du i linne kan remmen fästas i axelbandet. Storlek small motsvarar midjemått 70-82 cm och large 82-98 cm.

IQ-bältet klarar de flesta smartphones. iPhone 6 passar jättebra. Med lite god vilja funkar tom iPhone 6+ Samsungs S4 och de vanliga lite större passar fint.
På förpackningen anges maxmåtten 151 mm x 79 mm. iPhone 6+ är 158 x 78 så den är lite lång men det går om man vill.

Självklart kan du använda IQ bältet vid fler träningstyper än promenader och löpning. Bältet passar utmärkt vid ridning, skidåkning, inlineåkning, cykling, stavgång osv. Alla material är fukttåliga för att skydda telefonen mot svett och regn. De gula partierna är fluorescerande och syns bra i gråväder, de silvergrå är reflex (3M reflex).

IQ-bältet är en svensk innovation och innovatören bakom produkten, Anna Ekholm, var månadens innovatör i oktober 2014. Läs mer HÄR!

Kundomdömen (4 st)
Betyg på Träningsbälte med reflex i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen