Trådlöst tangentbord för PC och Smart-TV
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Tangentbord för TV-surf

Gör det enklare att skriva in titlar och sökningar
Innovatör:
  • Svenskt tangentbord
  • Pekplatta med musfunktioner
  • Liten och smidig, bara 20 cm

När du sitter i soffan och surfar på din Smart-TV kan det vara irriterande att skriva in långa titlar och sökningar med en fjärrkontroll. Detta handhållna tangentbord gör det enkelt att skriva och navigera sig fram och tar inte mer plats än en fjärrkontroll på vardagsrumsbordet. 

Tangentbordet har förutom ett skandinaviskt typsnitt även en pekplatta och två knappar för höger/vänster musklick. Detta gör att du även kan sitta en bit ifrån din dator och streama film och serier utan att använda mus och tangentbord. 

Tangentbordet sänder trådlöst till den medföljande USB-dongeln som kopplas direkt in i din Smart-TV eller PC. Medföljande Micro USB till USB sladd kan kopplas in i datorn eller i en 240v väggladdare för USB för enkel laddning av tangentbordet.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Tangentbord för TV-surf i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!