Steghållare ULSS stegkoppling
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Steghållare
Geraldo T. da Costa

Steghållare

Jobba säkert på stegen
Innovatör:
  • Kopplar ihop två stegar
  • Stegen kan inte glida
  • Fungerar även i sluttningar

Glidande stegar orsakar tyvärr många fallolyckor varje år och även om det finns en hjälpande hand som kan hålla i stegen är denna svenska innovation Steghållaren en oslagbar säkring när arbete skall utföras på en stege.

Steghållaren kopplar ihop två aluminiumstegar och gör den ena stegen till en lång och stabil plattform som förhindrar att stegen glider. Steghållaren fästs på basstegen och bildar en T-koppling med stegen du lutar mot väggen.

Stegen står stabilt på den underliggande stabilisatorn och kan till och med användas i sluttningar upp till 45 graders lutning. Vinkeln anpassas efter lutningsgraden med en lång skruv på ena sidan av stegkopplingen. Ta hjälp av det inbyggda vattenpasset och lås fast med muttrarna när vattenpasset visar att stegen står rakt.

Steghållaren passar alla moderna aluminiumstegar där stegpinnarna sitter med 30 cm mellanrum. Detta är standard på nordiska stegar.

Bakom denna svenska innovation står konstruktören och utvecklingsingenjören Geraldo T. da Costa som utarbetat denna smarta lösning på ett farligt problem. Steghållaren är till för både professionellt bruk och för fritidssnickaren. Stegkopplingen är patentsökt, klassas som stegtillbehör av SP i Borås och tillverkas i Sverige.
Kundomdömen (2 st)
Betyg på Steghållare i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel