Sol- och läsglasögon med inbyggd läsglasruta
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Sol- och läsglasögon

100% UV-skydd och läsruta i nederkant
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • 100% UV-skydd
  • Bifokala glas
  • Finns i flera olika styrkor

Att läsa en god bok eller slösurfa på mobilen i solen är riktigt härligt. Men soliga dagar är för många även synonymt med att kisa med ögonen och ett ständigt bytande mellan solglasögon och läsglasögon.

Dessa sol- och läsglasögon kombinerar ett vanligt solglas med en läsruta i nederkant och är perfekta för härliga och avkopplande stunder i solen. Du inte behöver ta med dig två par glasögon ut i parken och glaset i läsrutan finns i olika styrkor från +1.5 till +3.0.

Sol- och läsglasögonen är 100% UV skyddade och finns i flera fina färger. Perfekt för en skön dag med avkopplande och säker läsning på stranden, parken, bryggan och i båten!


Kundomdömen (5 st)
Betyg på Sol- och läsglasögon i gruppen FRITID / Utomhusliv hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!