Travalo, påfyllningsbar parfymflaska
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Parfymflaskan Travalo

Favoritparfymen i fickan
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Fyll enkelt på din egen parfym
  • 8,6 cm hög, 65 sprayningar
  • Får tas med på flygplan


Har du någonsin önskat att du kunde fräscha upp dig snabbt när du är i farten? Det är opraktiskt och omständligt att bära omkring på en stor parfymflaska i glas. Travalo är en annorlunda påfyllningsbar sprejflaska. Dess patenterade system tillåter att du fyller den på bara några sekunder med en enkel, upprepande pumprörelse.

Travalo fylls på direkt från nästan vilken parfymflaska som helst med ett avtagbart sprejhuvud. Ta din Travalo ur förpackningen och den är klar att användas. Avlägsna munstycket från din stora parfymflaska, pumpa upp och ned på röret och du är klar på bara några sekunder. Parfymflaskan Travalo är godkänd för att följa med i handbagaget på flyget.

Kundomdömen (15 st)
Betyg på Parfymflaskan Travalo i gruppen FRITID / Resa hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!