Müslimugg i bambu
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Mugg för yoghurt och müsli

Müslimugg i bambu

Yoghurt i muggen och müsli i locket
Modell: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Separata behållare för yoghurt och müsli
  • Tillverkad av miljösmart bambu
  • Sked medföljer


Med müslimuggen kan du äta ett snabbt och enegirikt mellanmål när du är på språng! Fyll muggen med yoghurt och locket med müsli. Med den medföljande skeden är det sedan enkelt att äta när du blir hungrig!

Müslimuggen är perfekt att ha med på utflykten, picknicken, resan och till gymmet. Yoghurt med müsli är ett bra och energirikt mellanmål som ger dig kraft att fullfölja dagen. Om det blir bråttom på morgonen, är muggen lätt att ta med så att du kan äta frukost på vägen och få en bra start på dagen.

Müslimuggen är tvådelad och har plats för yoghurt i muggen och müsli i locket. Locket rymmer 100 ml och håller müsli, frön, fruktbitar eller nötter torra och krispiga. Muggen rymmer 400 ml och är utmärkt att fylla med yoghurt, fil eller mjölk.

Muggen, skeden och locket är tillverkade av miljösmart bambu som är smak- och luktfritt. Filtbandet som löper runt muggen ger ett bra grepp och fungerar även som hållare till skeden. De avtagbara silikonringarna skapar en tät förslutning men muggen bör förvaras upprätt i väskan.

Alla delar kan diskas i diskmaskinen.
Muggen tål inte mikrovågsugn.

Bambu är ett naturligt snabbväxande gräs och ett av världens mest förnybara resurser. Det har naturliga och antibakteriella egenskaper som gör att varken bekämpningsmedel eller konstgödsel krävs vid odling. Materialet är återvinningsbart och är ett utmärkt alternativ till plast.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Müslimugg i bambu i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel