Tvättsvamp Magnetisk Cuisipro
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Magnetisk diskborste för karaffer

Kommer åt där du inte når.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Diskar svåra karaffer och vaser
  • 2-delad med magnet
  • Skrubbande gummitäckt magnet

 

Magnetisk tvättsvamp för karaffer från Cuisipro
Har du svurit över den oåtkomliga och svårborttagna beläggningen i karaffer och vaser som du helt enkelt inte kommer åt varken med händer, fötter eller diskborstar av allehanda slag.

Denna magnetiska lilla  tvättsvamp rengör svåråtkomliga områden i exempelvis buktiga  karaffer och vaser. Magnetsvampen gör det hur enkelt som helst att rengöra områden som borste eller svamp inte kommer åt. Skrubben är av mjukt gummi så att glaset inte repas.

Fyll det som ska diskas  med vatten och tvål. Släpp ner den lilla magneten i vattnet och använd sedan andra delen från  utsidan för att skrubba. Handdisk rekommenderas för den här lilla diskborsten.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Magnetisk diskborste för karaffer i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!