Källsorteringsstation Källklart
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Källsorteringsstation

Smart källsortering med löstagbara kassar
595 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Maria Crum
  • Samla återvinningen på ett ställe
  • Smart handtag gör det enkelt att tömma
  • Sidofickor för batterier och glödlampor

Gör det enkelt att källsortera med denna flexibla och smart designade källsorteringsstation för hemmet. I en stor ytterväska står fem stadiga väskor för sortering av plast, glas, metall, kartong och papper. Med två löstagbara sidofickorna för glödlampor och batterier är all återvinning samlad på en plats och blir enkelt att transportera med hjälp av ytterväskans bärrem och lock.

Hela väskan tas med till återvinningscentralen och det går snabbt att tömma innerväskorna då allt redan är sorterat. Innerväskornas storlek är anpassade efter återvinningsstationens öppning och förutom de vanliga bärhandtagen har de även smart placerade handtag undertill vilket gör tömningen enkel, renlig och snabb!

Locket på sidofickan för batterier är smart utformat och kan användas som en tratt för att hälla ner alla batterier på en gång i holken.

De fem innerväskorna sitter stabilt kvar i ytterväskan med hjälp av kardborrband både på insidan av ytterväskan samt på utsidan av varje innerväska. Kardborrband på vardera kortsida håller även sidofickorna på plats. Varje innerväska märks enkelt upp med de medföljande lapparna som både har text och symboler.

Ytterväskan mäter 60 cm x 30 cm x 45 cm och varje innerväska mäter 30 cm x 10 cm x 45 cm. Sidofickan för batterier är 15 cm bred och 20 cm hög, fickan för glödlampor är 20 cm bred och 22 cm hög. Både ytter- och innerväskan samt sidofickorna är fukt- och läckagesäkra och kan enkelt handdiskas eller torkas ur med en fuktig trasa.
Kundomdömen (8 st)
Betyg på Källsorteringsstation i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!