Stativ för surfplattor och mobiler med justerbar arm
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

iPad-hållare

Justerbart stativ för surfplattor och mobiler
Innovatör:
  • Ger dig fria händer när du multi-taskar
  • Böjbar arm och vridbar hållare
  • Stabil med anti-slip

Det här smarta stativet ger dig händerna fria när du har fullt upp med annat. Perfekt för receptläsning under matlagningen, kolla referensbild när du målar, eller när du bara vill vila armarna under långa filmer och serier. Den vridbara armen kan du lätt anpassa för optimal höjd och läsavstånd, och hållaren kan roteras i 360° så du får in den perfekta vinkeln. Stativet monteras snabbt och enkelt med klämman som skruvas fast i position. På andra änden av stativet hålls mobilen eller surfplattan säkert på plats med en gedigen klämma som är försedd med anti-slip, så enheten sitter stabilt och säkert.

Hållaren passar tablets och mobiler mellan 12-19 cm i bredd eller längd. Armen är 94 cm lång och justerbar. Bordklämman har bra omfång som kan greppa tag om objekt upp till 7,5 cm i tjocklek. Både bordklämman och tablethållaren är försedda med anti-slip.


Kundomdömen (0 st)
Betyg på iPad-hållare i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!