Insektshotell för fjärilar och nyckelpigor
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Insektshotell

Fint året-runt boende till våra nyttoinsekter
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Skydd för fjärilar, nyckelpigor och sländor
  • Året-runt skydd
  • Enkel att hänga upp

Våra fina nyttoinsekter är värda att få lite extra hjälp på traven med att hitta en boplats under året och ett insektshotell ger ett bra året-runt skydd för dem att flytta in i. Det här insektshotellet är en speciellt trygg plats för nyckelpigor, fjärilar och sländor att söka både tillfälligt och permanent skydd i.

För störst chans att locka gäster till insektshotellet bör det placeras mot öst för få ta del av morgonsolen, men undanskymt från den starka solen mitt på dagen. Det hängs med fördel under tak 1-2 meter upp och i närheten av blommor, blad och vatten. 

Insektshotellet är tillverkat i FSC-märkt trä och har en krok för upphängning på baksidan. Se till att insektshotellet hänger stadigt, helst gärna mot en husvägg. Under vintern bör insektshuset placeras inomhus för skydd mot den värsta kylan.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Insektshotell i gruppen FRITID / Trädgård hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!