Lishinu Hundkoppel
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Hundkoppel handsfree
Kanske gillar du också:

Hundkoppel handsfree

Virar automatiskt upp sig själv i hylsan
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Händerna fria
  • Autolås
  • För alla hundar upp till 30kg

Det här är det innovativa kopplet som ger dig fria händer och är perfekt för löprundan, shoppingturen eller den dagliga promenaden runt kvarteret. Kopplet fästs runt handleden och virar automatiskt upp sig själv i hylsan och förblir trasselfritt. Kopplet kan bli upp till tre meter långt och har ett autolås för plötsliga utfall. Det finns även ett vanligt handtag som kan vara praktiskt att använda vid övergångsställen eller vid andra situationer där man kan behöva full kontroll över hunden.

Blått koppel med ”bungee”
Det blå kopplet har även en flexibel och töjbar "bungee"-del i början av kopplet som hjälper till att bromsa in även de starkare hundarnas utfall och minskar rycket som uppstår. 

Alla koppel är rekommenderade för hundar upp till 30kg. De klarar dock av en maxbelastning på 70kg, inräknat hundens vikt och dragkraft.
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Hundkoppel handsfree i gruppen FRITID / Träning & Hälsa hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!