Korg och nät för grillen
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Grillnät

Grillnät

Inget faller ner på kolet
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Håll kvar allt på grillgallret
  • Mindre rengöring
  • Inget fastnar

 

En av grillandets avigsidor är att små och tunna grillsaker gärna vill ramla ner genom grillgallret och att mat lätt fastnar grillgallret. Om du istället lägger dina halloumiskivor, grönsaker och räkor på ett finmaskigt non-stick grillnät kommer alla bitar hamna på tallriken istället för att ha bränts fast på nätet eller rullat ner bland kolen.

Nätet kan också användas i din vanliga ugn. Pizzorna och pommes frites blir krispigare och näten passar utmärkt för att knapersteka bacon i ugnen. Godare grillat och mindre rengöring!

Näten finns i två storlekar, ett rektangulärt 36 x 42 cm samt ett cirkulärt 52 cm i diameter. Är nätet för stort kan man enkelt klippa till önskad storlek. Nätet ska placeras minst 10 cm (lite mer om du har gasolgrill) ovanför glödbädd som har grånat och är klar för grillning. Nätet skall ej utsättas för lågor. Slår lågor upp, ta bort nätet från grillen tills dess det har lugnat ner sig. 

Näten är testade och godkända för matlagning upp till 260° C. Livsmedelsverket betonar att grillgaller av PTFE inte innebär några hälsorisker vid rätt hantering. Läs gärna mer på Livsmedelsverkets hemsida och följ instruktionerna på förpackningen.

Kundomdömen (5 st)
Betyg på Grillnät i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen