Urkärnare för granatäpple
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Granatäppelurkärnare

Snabb urkärning av granatäpplen
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Snabb urkärning
  • Samlar upp kärnorna
  • Enkel att diska


Granatäpplets kärnor är både goda och nyttiga att ha i diverse sallader och maträtter. Dock kan de vara något krångliga att få loss från granatäpplets fruktkött. 

Denna urkärnare gör det enkelt att snabbt få loss kärnorna från granatäpplets insida och på mindre än två minuter har du kärnat ur hela granatäpplet och kan nu använda de goda kärnorna. 

Dela granatäpplet på mitten, lägg ena halvan på gallret och täck över med silikonlocket. Ta en slev och banka på granatäpplet. Kärnorna trillar ner i bunken och gallret fångar upp eventuella stora fruktköttsbitar som lossnar. Stänkfritt, snabbt och effektivt. Efter användning kan hela urkärnaren med lock diskas i diskmaskinen.

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Granatäppelurkärnare i gruppen PRESENTTIPS / Mat & Dryck hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!