Förstoringsspegel med belysning
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Förstoringsspegel med belysning i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se (12808)

Förstoringsspegel med belysning

Lyser med simulerat dagsljus och förstorar 3x
Innovatör:
  • Simulerar naturligt dagsljus
  • Spegelglas med 3x förstoring
  • Praktiskt och skyddande sensorfodral

Förstoringsspegel med unik, patenterad ljusteknik som simulerar naturligt dagsljus. Det starka ljuset och det högkvalitativa spegelglaset gör att du får en verklighetstrogen spegelbild oavsett var du befinner dig.

Förstoringsspegeln är ett lättillgängligt hjälpmedel när du sminkar dig eller bara vill ta en extra titt i spegeln. Den patenterade ljustekniken TRU-LUX gör att du ser samma färgvariationer i huden så som du gör i vanligt dagsljus. Spegelglaset förstorar 3x och gör att du kommer riktigt nära huden.

Förstoringsspegeln ligger skyddad i ett praktiskt sensorfodral. Spegelns starka lampor tänder sig själv när du tar ut spegeln ur sensorfodralet. Justera ljusstyrkan mellan 300 och 650 lux genom att trycka en gång på knappen på sidan. Du kan även stänga av och sätta på lamporna genom att hålla inne knappen lite drygt en sekund. När du använt spegeln färdigt, släcker den sig själv när du sätter tillbaka den i fodralet igen.

Spegeln är kompakt och endast 10,4 cm i diameter och 1,1 cm djup, vilket gör att den enkelt får plats i handväskan. Ringen på baksidan underlättar när du skall hålla i spegeln, men kan även användas som stöd om du vill ställa ifrån dig spegeln.

Spegelns inbyggda batteri räcker i ca 1 vecka vid normal användning. Batteriet laddas upp med den medföljande Mikro-USB sladden.

Om förstoringsspegelns patenterade ljusteknik, TRU-LUX:
Colour Rendering Index (CRI) är ett färgåtergivningstal, som på en skala visar hur bra färgen återges i förhållande till ursprungskällan (dagsljus). Spegelns patenterade TRU-LUX ljus är klassat i den bästa gruppen och får 95 på en skala där 100 (max) är dagsljus.

I förpackningen: Spegel, sensorfodral, laddningskabel (USB)
Typ av batteri: Inbyggt lithium-ion batteri
Ljusstyrka: 300/650 lux
CRI (colour rendering index): 95
Färg: Borstat stål
5 års garanti

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Förstoringsspegel med belysning i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel