Form till islykta
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Form till islykta

Gör vackra lyktor av is eller betong
99 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Kul pyssel
  • Vacker utomhusbelysning
  • Dekorativ ljuslykta

 

Islykta, islantärna, icelantern eller isstjärna – kalla den vad du vill!

Gör en eller flera islantärnor och smycka trädgården, uteplatsen eller balkongen. Islyktan höjer stämningen och gör utomhusmiljön vackert pyntad. Fyll formen till isstjärnan med vatten och ställ ut i kylan. På två till tre timmar är stjärnan färdigfrusen och du har skapat den ultimata stämningsförhöjaren! Placera ett ljus i urgröpningen i mitten och allt är klart.

Hur snabbt den smälter beror på utomhustemperaturen och hur stort ljus du stoppat ned i din stjärnfomade isskulptur. Är du sugen på en isstjärna att stoppa ned flaskor för kylning under årets varmare månader stoppar du in formen i frysen istället. Vill du vara extra kreativ kan färga vattnet med karamellfärg för ytterligare effekt.

 

Kundomdömen (8 st)
Betyg på Form till islykta i gruppen AKTUELLT / Advent & Jul hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!