Extraväska för kläder IAMRUNBOX
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Extraväska för kläder, IAMRUNBOX
Kanske gillar du också:

Extraväska för kläder

Rymmer 5 liter och håller kläderna skrynkelfria
399 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Rymmer 5 liter
  • Håller kläderna skrynkelfria
  • Passar ryggsäcken för löpare

Extraväska för kläder som passar Ryggsäcken för löpare. Extraväskan spänns fast bakom ryggsäcken och ser till att de fortfarande är skrynkelfria när du kommer fram.

Extraväskan spänns fast med spännbandet som följer med ryggsäcken. Väskan sitter sedan stadigt fast när du springer och cyklar.

Extraväskan är även praktisk att packa ner i din vanliga resväska. Den håller dina finkläder separerade från övrig packning och ser till att de inte skrynklar sig i väskan.

Tillsammans med extraväskan får du även med en klädvikningsguide som hjälper dig att vika kläderna på ett optimalt sätt. Klädvikningsguiden är gjord av hårdplast och fungerar även som vikbräda för att få kläderna raka och snygga.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Extraväska för kläder i gruppen Tillbehör och liknande hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!