Blockljus med skymningssensor för utomhusbruk
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Blockljus med skymningssensor

Fina ljus för utomhusbruk med lång batteritid
Höjd: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Skymningssensor 
  • Varmgult flämtande sken
  • ca 1000 timmars brinntid

På dygnets mörka timmar är det fint att ha ljuspunkter som lyser upp och sprider mysigt ljus på balkongen eller i trädgården. Det här blockljuset med skymningssensor tänder sig själv när mörkret faller och släcker ljuset när dagen gryr. 

Det varmgula skenet flämtar hemtrevligt och ljuset är fint att ha i en lykta. Blockljuset är lämpat för utomhusbruk men är naturligtvis även fin att ha inomhus.

Blockljuset är krämvitt och lite större i storleken. Diametern på ljuset är 10 cm och finns i höjderna: 12,5 cm, 18 cm och 25cm.

Blockljuset drivs av 2 st LR14/C batterier (köps separat) och den energisnåla LED-lampan ger en brinntid på ca 1000 timmar. 
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Blockljus med skymningssensor i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!