Äggform för mikron i silikon
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Äggform för mikron

Stek ägg i mikron på 60 sek
Innovatör:
  • Snabb tillagning i mikron
  • Helt ägg eller äggröra
  • Tar endast 60 sekunder

Det finns få saker som är lika goda som en äggtoast, men då pannan först skall värmas och sedan diskas ur, kan det ta emot att ställa sig och steka ett ägg. Men med denna toastformade form i 100% livsmedelsgodkänd silikon tillagas ägget snabbare än brödet hinner rostas klart och du slipper diska ur pannor och stekspadar.

Knäck ett stort ägg i silikonformen, krydda efter behag, stäng igen locket och sätt in formen i mikron på högsta effekt i 40-60 sekunder. När mikron plingar är ägget klart och redo att stjälpas upp på tallriken eller det rostade brödet. Silikonformen formar ägget i en perfekt passform till ett rostat bröd och är lika gott att äta till frukost, som mellanmål eller kvällssnack.

Tillaga ägget som det är, med punkterad gula eller hoprört med vitan. Det spelar ingen roll hur det ligger i formen, det kommer bli perfekt tillagat - varje gång.


Kundomdömen (1 st)
Betyg på Äggform för mikron i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!