Om oss på SmartaSaker - Läs mer om idén & företaget | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Smarta saker du saknat
Välkommen till oss på SmartaSaker 
SmartaSaker grundades 2006 och hos oss hittar du smarta prylar och roliga presenter. Det får gärna vara en pryl som förenklar vardagen och det är ännu roligare om det dessutom är en svensk innovation. Idag har vi över 1000 artiklar i sortimentet och 250 av dem är svenska innovationer. Läs mer om hur allt började här. 


Vi har valt att lyfta svenska innovationer

Att hitta en unik produkt som skiljer sig från mängden är något vi på SmartaSaker värdesätter högt. Innovationen ska engagera och gärna ge reaktionen ”åh vad smart”. Vi lyfter inte bara innovationen utan även innovatören, hjärnan bakom produkten. Varje månad väljer vi ut en av våra svenska innovatörer till månadens innovatör, som i en intervju med oss får möjlighet att berätta mer om idén bakom produkten. Läs intervjuerna i bloggen! 


SmartaSaker handplockar & testar hela sortimentet

Vi tar endast in produkter som vi själva testat och kan stå för. Eftersom vi skriver alla produkttexter själva är det viktigt att vi kan produkten utan och innantill. Du som kund ska inte behöva undra om produkten fungerar, det ingår i vårt jobb att ta reda på. Alla produkter som vi säljer är därmed testade. Vi vill att våra kunder ska bli nöjda och då måste produkten hålla kvalitetsmässigt och framför allt göra det den lovar. 


För oss är det viktigt att tänka miljösmart
Vi använder oss av hållbart emballage och håller nere volymen när vi packar våra paket. Sedan 2018 har vi klimatkompenserat för våra frakter. Läs mer om vårt klimattänk här.


Välkommen att handla hos oss!

Du är alltid välkommen till vår e-handel, där kan du läsa mer om våra produkter. Har du några frågor om dem eller behöver hjälp med din beställning finns vi alltid till hands. Vi har även en fysisk butik på Sankt Eriksplan 11 i Stockholm. Välkommen in!

Har du frågor eller vill tipsa oss om en produkt?
Vi letar alltid efter nya smarta saker till vårt unika sortiment och tar gärna emot tips! Har du tips eller frågor går det bra att maila till info@smartasaker.se så återkommer vi till dig inom kort.  

Medlem i Hållbar e-handel