Om oss på SmartaSaker - Läs mer om idén & företaget | SmartaSaker
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Smarta saker du saknat
Smarta saker du saknat

Hos oss hittar du sakerna som alla hem behöver för att göra vardagen enklare och roligare. Idag erbjuder vi ungefär 800 smarta lösningar på allt från trasiga blixtlås till säkrare cykelturer.
Små eller stora, nyheter eller etablerade favoriter – alla produkter i vår e-handel har tre saker gemensamt. De är noga utvalda, de är gjorda för att användas länge, och de är svar på frågan hur något kan göras på ett smartare sätt.
Det började 2006 med den gråtfria lökhackaren Alligator som fixar allt från tacobuffén till pyttipanna (och som vi fortfarande säljer för den är fortfarande lika bra).
Det är ingen slump att Alligator är skapad av en svensk innovatör. Från första dagen har vi valt att lyfta svensk innovation och nu har vi mer än 240 smarta saker utvecklade och ofta tillverkade i Sverige.


Varmt välkommen

Precis som våra produkter gör vardagen enklare, ska det vara enkelt att handla hos oss.

Du är alltid välkommen till vår e-handel, där du i lugn och ro kan lära känna våra produkter. Har du några frågor om dem eller behöver hjälp med din beställning finns vår engagerade kundtjänst, som får mycket beröm i vår kundundersökning och i sociala medier. Vi har också en fysisk butik på Sankt Eriksplan 11 i Stockholm.   

Grönare leveranser

E-handelns stora miljöutmaning är distributionen av beställda varor. Vårt bidrag är att bara använda emballage i återvunna pappers- och plastmaterial och att klimatkompensera för varje leverans.

Det betyder att CO2-utsläppen kompenseras med trädplantering i Panama genom det Gold Standard-certifierade Tropical mix-projektet. Totalt har mer än 1,9 miljoner träd planterats under projektets tid. Utöver de ekologiska fördelarna, har trädplanteringen även stora sociala fördelar. Delar av områdena för trädplantering används för hållbar kakaoproduktion, vilket bidrar till den lokala ekonomin. 

Tack för tips

Vi letar alltid efter nya smarta saker till vårt unika sortiment och tar gärna emot tips från våra kunder. På den vägen har vi hittat några av våra mest omtyckta produkter i Sverige, USA, Tyskland, Storbritannien, och andra länder. Hör gärna av dig med ditt bästa tips! Maila till oss: info@smartasaker.se