Om oss på smartasaker.se
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Smart, praktiskt och innovativt!

SmartaSaker.se säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar på nätet och i butik. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer vilket gör att du kan hitta många spännande och unika produkter.

Allt började med ett intresse för smarta prylar. Vi har alltid gillat saker som löser såväl små som stora praktiska vardagsproblem, men var kunde man hitta alla dessa smarta saker? Lite här och lite där men aldrig på ett och samma ställe... Det blev vår idé! Att samla smarta saker i en butik och sälja dem till andra som också uppskattar praktiska och innovativa prylar.

Välkommen till SmartaSaker!

PS. Har du själv någon extra smart pryl hemma som du tycker saknas i vårt butik. Tipsa oss gärna!


Ella Stemme
Ella Stemme
ella@smartasaker.se   
Maria Eriksson
Maria Eriksson
maria@smartasaker.se


SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!