Om oss på smartasaker.se
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Smart, praktiskt och innovativt!

SmartaSaker.se säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar på nätet och i butik. Här hittar du uppskattade prylar och presenter till dig själv och dina nära som förenklar och förgyller vardagen. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer och vårt samarbete med svenska uppfinnareföreningen bidrar till många nya spännande och unika produkter.

Allt började med ett intresse för smarta prylar. Vi har alltid gillat saker som löser såväl små som stora praktiska vardagsproblem, men var kunde man hitta alla dessa smarta saker? Lite här och lite där men aldrig på ett och samma ställe… Det blev vår idé! Att samla smarta saker i en butik och sälja dem till andra som också uppskattar praktiska och innovativa prylar.

Välkommen till SmartaSaker!

PS. Har du själv någon extra smart pryl hemma som du tycker saknas i vårt butik. Tipsa oss gärna!

Ella Stemme

Ella Stemme       
ella@smartasaker.seHjälp oss att bli bättre!
Vi vill gärna vara din favoritbutik på nätet. Hjälp oss att bli bättre genom att tycka till om oss. Det tar mindre än en minut.
Kundundersökning på pricerunner.se
Kundundersökning på prisjakt.se

Gillade du produkten du köpt? Lägg då gärna en recension och hjälp andra att förstå produktens finurliga finess!
Du får såklart även gärna länka till oss och gilla SmartaSaker på Facebook!

 

SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!